Picknicktafels

Een picknicktafel is een mooi en centraal onderdeel van een gezellige tuin. Vooral houten picknicktafels zijn een bekend gezicht in Nederlandse tuinen. Het ontwerp heeft in al die jaren niet stilgestaan! Zo zijn ze tegenwoordig zowel rond als vierkant te verkrijgen, maar ook de kinder picknicktafel wordt populair. Er is een geschikt model voor iedereen! Alle ontwerpen vind je hier, Welkoop heeft namelijk een groot aantal picknicktafels. Degelijk, een goede houtkwaliteit en perfect voor in iedere tuin. Op zoek naar meer? Welkoop biedt ook een groot aantal tuinmeubelen aan. Denk bijvoorbeeld ook eens aan tuinbanken, tuintafels of tuinstoelen! Comfortabel zitten is zo geregeld.

Bekijk ook: Picknicktafel kind | Tuinbanken | Tuinkussens

Sorteer op:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Soorten picknicktafels

In de tuin zitten is heerlijk. Een helderblauwe lucht, een warm zonnetje en een glaasje fris erbij. Dan mist er alleen nog een fijne plaats om samen of alleen te kunnen genieten. Ideaal als je dat kunt doen met degelijk en sterk materiaal! De picknicktafels bij Welkoop bieden precies waar je behoefte aan hebt. Bij mooi weer een fijn plekje om te eten, te drinken en samen te zijn. Bij slecht weer een robuuste verschijning in je tuin. Weer of geen weer; je picknicktafel staat altijd voor je klaar. De klassieke picknicktafel gemaakt uit lange planken was lange tijd de enige keuze. Maar de ronde, de vierkante en de kinderpicknicktafels worden ook populair. Wist je bijvoorbeeld dat er een picknicktafel is met open instap? Hetzelfde klassieke ontwerp maar met een opening in het zitgedeelte. Makkelijker in-en-uitstappen daarom en plaats voor maar liefst 8 mensen! Zitten jullie  liever als ridders aan de ronde tafel? Dat kan ook. Voor de liefhebbers is er een echte ronde picknicktafel. Voor 4 personen genoeg plek en een unieke uitstraling. Als dat iets te krap is, dan is er ook een iets minder ronde variant: De zeshoek! Deze is ook oersterk en biedt plaats aan 6 personen. Er is dus een formaat voor iedere tuin en voor elke gelegenheid. Ontbijten met je gezin of het houden van een barbecue. Een mooie plaats om samen te komen, te eten en te drinken. Nog meer tuinmeubelen? Heb je wel eens gedacht aan tuinbanken, tuinstoelen of tuintafels? Er is voor iedere tuin wat wils!

Heb je de ideale picknicktafel gevonden? Mooi! Misschien is het wel goed om te weten dat houten tafels wat onderhoud nodig hebben om langer mooi te blijven. Welkoop biedt daarvoor ook duurzame oplossingen! Zie ons uitgebreide aanbod van beits en lak voor een goede beschermlaag. Misschien wil je wel je tuin nog wat verfraaien, of voorbereiden op de komst van de picknicktafel. Ook voor tuinaanleg en tuininrichting heeft Welkoop veel in huis.