Kerstbomen

De gezelligheid haal je echt in huis met een Kerstboom voor de kerstdagen. Lampjes erin, kerstballen en slingers ophangen en natuurlijk een piek erop om je boom af te maken. En vergeet natuurlijk de cadeautjes onder de boom niet! Een mooie boom is een echte blikvanger tijdens de feestdagen. Van een plafondhoge spar tot een subtiel boompje op de vensterbank, er gaat niets boven een echte boom voor het ultieme kerstgevoel.

Bekijk ook: Kerstboomstandaard | Kerstverlichting | Kunstkerstbomen

Sorteer op:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Oh dennenboom, wat zijn je takken wonderschoon

Bij het kopen van een kerstboom kun je kiezen uit verschillende soorten. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, zijn de meeste kerstbomen geen dennenboom, maar een Nordmann- of fijnspar. De Nordmann is het populairst, omdat deze als groot voordeel heeft dat de naalden minder snel uitvallen. Zo kun je extra lang genieten van je boom!

De meeste bomen hebben een afgezaagde stam. Om je boom dan mooi en recht neer te zetten, heb je een kerstboomstandaard nodig. Heb je een mooi plekje over in je tuin? Kies dan voor een kerstboom met een kluit. Na de feestdagen kun je deze in je tuin planten. Zo heb je niet alleen een groene tuin, maar kun je volgend jaar ook weer genieten van de boom die je Last Christmas gekocht hebt. Welke je ook kiest, vergeet je boom geen water te geven. Zo blijft hij langer mooi staan en vallen de naalden minder uit.

Twijfel je tussen een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Kom ze dan vergelijken bij een van onze winkels. Daar zie je ook onze bomen in alle vormen, soorten en maten. En natuurlijk hebben we ook alles voor een gezellige kerstsfeer in huis. En voor je het weet ben jij straks ook Driving home for Christmas met een mooie kerstboom en alles wat je nodig hebt om hem op te tuigen!