Werkschoenen

Werkschoenen moeten veilig, comfortabel en duurzaam zijn. Een goede werkschoen beschermt je voet en zorgt dus voor een lager ziekteverzuim. In goede werkschoenen zwik je niet en heb je ondersteuning voor je hele voet en hiel. De schoen heeft een zool met antislip en is in de juiste maat. De veiligheidsnorm waar je werkschoenen aan moeten voldoen, hangt af van je werk. Heb je een schoen met beschermende tussenzool nodig? Wil je een schoen met overneus of een antistatische schoen? Je vindt de perfecte schoen voor jouw voet en jouw werk bij Welkoop. Meer weten? Bekijk ons advies voor werkschoenen.

Populaire modellen: Werkschoenen dames | Werkschoenen S3 | Redbrick werkschoenen

Sorteer op:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De juiste werkschoenen kiezen

Omdat jij hard werkt, doen je schoenen dat ook. Bij Welkoop weten we hoe belangrijk het is om de goede schoenen voor je baan te dragen. Van stalen neus tot antistatische zool, soms is het niet alleen fijn, maar zelfs verplicht. Dat hoeft gelukkig niet te betekenen dat je niets te kiezen hebt. We bieden trouwens niet alleen maar werkschoenen aan, ook wandelaars en vissers kunnen bijvoorbeeld hun hart ophalen: Wandelschoenen | Laarzen | Klompen | Schoenaccessoires.

Werkschoenen kiezen

Of je nu in een magazijn werkt of op de bouwplaats staat, veiligheidsschoenen zijn onderdeel van je uitrusting. Toch zijn er wel verschillen en het is belangrijk om te weten aan welke veiligheidseisen je schoenen moeten voldoen. Afhankelijk van het werk dat je doet, heb je schoenen nodig in een bepaalde veiligheidscategorie. Bij Welkoop hebben we schoenen voor de meest voorkomende categorieën: S3, S2, S1P en S1.

Je teen stoten tegen het nachtkastje, dat kent iedereen wel. Het doet erg veel zeer en is volledig te voorkomen. Dat is met werkschoenen eigenlijk niet anders. Stel je voor dat er iets uit je handen glipt, of dat een ander een foutje maakt. Een gebroken voet of teen is alles behalve een pretje. Het is allemaal een kwestie van goed voorbereid te werk gaan. De echte professional doet niet anders. Het begint allemaal met het juiste gereedschap tenslotte!

Jaarlijks vinden er onnodig bedrijfsongevallen plaats door het dragen van verkeerde of onveilige schoenen. De ervaring leert: er valt nog wel eens wat! Werkgevers zijn verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving, dat betekent ook voorzien in de goede werkkleding. Het stopt natuurlijk niet bij werkschoenen, maar het is zeker een goed begin. Mag je van je werkgever zelf schoenen uitkiezen; perfect! Dan begint het kiezen van je nieuwste aanwinst hier.