Onkruidborstels & Krabbers

Een onkruidborstel maakt je onkruid een kopje kleiner. Waar je ook last hebt van onkruid, met behulp van een onkruidborstel kan jij tussen alle voegen en kiertjes komen. Hoe beter jij alles weghaalt, hoe langer het duurt voordat het onkruid weer terug groeit. Op handen en voeten door de tuin kruipen is gelukkig verleden tijd. We hebben namelijk onkruidborstels met een steel, of zelfs elektrisch aangedreven. Naast ons eigen merk hebben we ook borstels van Gloria en Fiskars. Onkruid vergaat niet? Dan moet dat onkruid maar eens opletten.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Onkruidborstel kopen

Hoe klein je tuin of balkon ook is, je hebt vast te maken met onkruid. Om gek van te worden! Het lijkt ook wel sneller te groeien dan je andere planten. Onkruid is dan ook hardnekkig spul. Daarom moet je het stevig aanpakken. Dat kan je onder andere doen met een onkruidborstel, maar daar zijn verschillende soorten van. We leggen graag uit wanneer je welke borstel nodig hebt.

  • De elektrische onkruidborstel
    Heb je veel last van mos, algen of onkruid tussen de stoep? Dan kun je grote oppervlakten snel borstelen met de elektrische onkruidborstel van Gloria. De ronde borstel is breed en voorzien van harde nylon of stalen haren. De draaiende borstel laat het onkruid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze onkruidborstel werkt met behulp van een snoer, vergeet dus niet een verlengsnoer te kopen.

  • Onkruidborstel met steel (of voegenborstel)
    Speciaal gemaakt om onkruid te borstelen in de voegen van je tegels. Deze onkruidborstel heeft een lange steel om het werk lichter te maken. Daarnaast staan alle haren in de borstel in een punt gericht. Zo kom je gemakkelijk in de kleine kiertjes! De haren zijn gemaakt van messing en goed opgewassen tegen klein onkruid. Mocht je wat preciezer te werk willen gaan, dan hebben we ook de handborstel voor je in huis.

  • Handgereedschap
    De voegenkrabber, het handhakje en de tegelrits. Als tuinieren je echt in het bloed zit en je de bloemenperkjes met alle liefde onderhoudt, dan is het handgereedschap onmisbaar. Je kunt met alle tuingereedschap van Sneeboer eindeloos aan het werk in de tuin. Het ligt lekker in de hand en is van gehard staal. Die geven zich niet na enkele plantjes gewonnen dus!


Van onkruidborstel tot bosmaaier
Jij kent je tuin het beste. Wat heeft je tuin nodig? De zachte en precieze aanpak van het handgereedschap, of flinke wiedkracht van de messing haren in je onkruidborstel? Misschien heb je zelfs voor de normale staalborstel wel te veel onkruid. Zie je door de onkruidbomen het bos niet meer? Dan wordt het tijd voor een stapje meer. Kies dan voor een bosmaaier. De bosmaaier draait met hoge toeren en sterke nylon draden. Deze machines zijn bedoeld voor de graskanten en grote hoeveelheden onkruid. Die kan jou dus ook goed uit de brand helpen! Over brand gesproken, je kunt ook een onkruidbrander aanschaffen voor de tegels in je tuin. Dan zorg je dat het onkruid langere tijd niet terug groeit. 

Werken in de tuin
Hou je van snoeien, wieden, bezemen en sproeien? Dan ben je bij Welkoop aan het juiste adres. We hebben namelijk alles voor in je tuin. Bekijk eens onze pagina over werken in de tuin.