Volume
voordeel
3 voor 15.00
 • Welkoop Tuincompost - Tuincompost - 40 L
 • 7QlnddHL80E

Welkoop Tuincompost - Tuincompost - 40 L

Volledige productbeschrijving

Varianten
 • 40 L
 • 60 stuks
5.49 Prijs per L 0.14
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Stimuleert het biologische leven in de bodem
 • Bevat bemesting voor een heel seizoen
 • 100% natuurlijk
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Welkoop Tuincompost is zeer geschikt voor het onderhoud en de verbetering van het bemestingsniveau en de bodemstructuur van je tuin. Tuincompost is een mengsel van onder andere tuinturf, naaldhoutschors en organische meststoffen. De compost is 100 % organisch en zorgt ervoor dat de bodem luchtig wordt en water beter vasthoudt. Welkoop Tuincompost is ideaal om de structuur van de grond in je border te verbeteren.

Specificaties

Toepassing
Geschikt voor Gazon Ja
Algemeen
Gewicht 17
Samenstelling Compost
Gebruiksadvies Pas tuincompost toe in het voor- en najaar. Hark de bestaande grond goed los. Breng de tuincompost aan over je tuin. Vermeng de bestaande grond met de tuincompost door licht te harken. Besproei je tuin. Gazon: Bij aanleg van een gazon mengen met de bovenlaag en licht inharken. Kan in het najaar ook over het gazon gestrooid worden om het gazon meer weerstand te geven tegen vorst. Bij het herstellen van kale plekken in het gazon de compost mengen met graszaad en licht inharken. Moestuinaanleg: Voor het spitten op de grond aanbrengen en tussen de gewassen uitstrooien. Houd jaarlijks de humusvoorraad en het bemestingsniveau in de tuin op peil. Dosering: Op bestaand terrein gemiddeld 40 liter voor 10 m² gebruiken. Bij nieuwe aanleg gemiddeld 40 liter voor 5 m² gebruiken. Je kunt tuincompost meerdere malen per jaar gebruiken.
Geschikt voor binnen Nee
Geschikt voor buiten Ja
Biologisch product Nee
Ecologisch Nee
Geschikt voor Moestuin Ja
Langwerkend Nee
Geschikt voor Terrasplanten en Bloembakken Nee
Meststof toevoeging Ja
Vocht vasthoudend Nee

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

38.50
Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L

4.59
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen