• Welkoop - 1/2 MeterKweekbak - 0,5 m²

Welkoop - 1/2 MeterKweekbak - 0,5 m²

Volledige productbeschrijving

39.95
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Bevordert kieming van zaden en groei van planten
 • Beschermt planten tegen weersinvloeden
 • Duurzaam, sterk larikshout
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Deze kweekbak is ideaal om in te zaaien en stekken in te planten. De kieming wordt versneld en het succes van het kweken wordt verhoogd. Gebruik de kweekbak voor groenten die voor het kiemen en de opkweek hogere temperaturen vragen. De bak beschermt bovendien tegen vogelvraat en weersomstandigheden zoals (nacht)vorst, zware regenval of uitdrogende wind terwijl het noodzakelijke licht toch wordt doorgelaten. De kweekbak is gemaakt van duurzaam, niet-geïmpregneerd larikshout. De ‘beglazing’ van 4mm dik dubbelwandig polycarbonaat heeft een isolerende en beschermende werking.

Specificaties

Afmetingen kweekbakken
Oppervlakte in cm 0,5 m²
Algemeen
Kas breedte 50 cm
Kas lengte 100 cm
Kas nok hoogte 30 cm
Goot hoogte 20 cm
Kas oppervlakte 0,5 m²
Plaatsingsadvies De ½ MeterKweekbak is zelfstandig te gebruiken maar past ook exact op de Welkoop ½ MeterMoestuin en de Welkoop ½ MeterKweektafel. Zo kan je ook daarin je planten beschermen en de groei ervan bevorderen. De kweekbak is eenvoudig in 20 minuten in elkaar te

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

38.50
Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L 2+1 Gratis

Welkoop

Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L

4.59
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen