Werkschoenen Heren

Als je wel eens lang hebt gestaan op verkeerde schoenen, dan weet je hoe vermoeiend dat kan zijn. Geschikte werkschoenen helpen je op je werk om te doen wat je moet doen, zonder dat je moe wordt. Lang staan of veel lopen, dat kan zoveel beter als je de juiste schoenen aan hebt. Werkschoenen van Grisport en Redbrick voor heren bieden je de ondersteuning voor je hele voet die je nodig hebt. Zwikken en pijnlijke voeten zijn verleden tijd! Daarnaast bieden we diverse schoenen aan die aan de verschillende veiligheidseisen voldoen. Zoek je werkschoenen met een overneus of met antistatische zool? De perfecte schoen voor jou hebben we bij Welkoop.  

Populaire modellen: Werkschoenen S3 heren | Redbrick werkschoenen heren | Lichtgewicht veiligheidsschoenen heren

Sorteer op:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De juiste heren schoenen kiezen

Als je heel de dag actief bezig bent, dan zoek je daar je kleding wel op uit. Van stevige spijkerbroek tot onverslijtbare overall, jij bent er klaar voor. Bij zo’n robuuste outfit hoort ook een stevig paar werkschoenen. Het is soms zelf verplicht om veilige schoenen te dragen, met bijvoorbeeld een stalen neus of antistatisch. Je wil natuurlijk stevig in je schoenen staan op de werkvloer of bijvoorbeeld op de bouwplaats. De werkschoenen voor heren van Welkoop zorgen voor die zekerheid. Als je die zekerheid ook op andere momenten zoekt, kijk dan ook eens bij de andere schoenen voor wandelaars en vissers; Wandelschoenen | Laarzen | Klompen | Schoenaccessoires.

Heren werkschoenen kiezen

Je loopt over de bouwplaats met een helm op je hoofd en een veiligheidsvest aan. Als je op hoogte werkt, dan draag je een harnas en lassen doe je niet zonder lasbril. Het spreekt allemaal voor zich, maar hoeveel rekening hou je met je voeten? Het is niet zo opvallend, maar je schoenen zijn heel belangrijk. Ze zorgen dat je met zekerheid kunt rondlopen zonder zorgen. Je pakt sommige klusjes niet zonder handschoenen aan, eigenlijk zou dat voor werkschoenen ook moeten gelden. Je tenen zullen je dankbaar zijn, als er eenmaal iets op je stevige stalen neuzen valt. Natuurlijk hangt de veiligheid af van de categorie waarin je schoenen vallen. Bij Welkoop hebben we het aanbod voor de meest voorkomende categorieën: S3, S2, S1P en S1.

Investeren in goed materiaal, dat is de basis voor elke goede klus. Als vakman weet je dat kwaliteit wat mag kosten. Op sommige dingen moet je niet willen besparen en werkschoenen zijn daar een goed voorbeeld van. In de ontwikkeling van de materialen, het ontwerp en het comfort is veel tijd en geld gaan zitten. Daarom lopen de schoenen, hoe sterk ze ook zijn, niet alsof je lood aan je voeten hebt. Comfortabel, flexibel en toch veilig. Dat doet een mens goed!

Hoe voorzichtig je zelf ook bent, het kan wel eens gebeuren dat er wat valt. Of het nu een hamer is of een stalen plaat, de klap is er niet minder om. Werkgevers zijn verantwoordelijk voor een veilige werkplek en daar hoort gepaste werkkleding bij. Werkschoenen zijn een vast onderdeel van veel beroepen en we weten bij Welkoop hoe belangrijk het is dat je wat te kiezen hebt. Zeker als je ze in je vrije tijd ook nog wil dragen.