Wandelsokken

Stevig doorstappen in de natuur. Je hoofd leegmaken in de duinen of buiten de gebaande paden gaan. Dat doe je met behulp van goed materiaal. Je wil tenslotte geen blaren of afzakkende sokken. Koop daarom goede wandelsokken. Deze slijtvaste en stevige sokken lopen kilometers met je mee, zonder dat ze afzakken of blaren veroorzaken. Naadloze, dunne of juist dikke wandelsokken nodig? Voor elke wandelaar hebben we bij Welkoop een passende oplossing.

Lees meer Lees minder
Sorteer op:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Goede wandelsokken kopen

Van een ommetje tot de avondvierdaagse, goed schoeisel heb je nodig. Goedkope schoenen en sokken zijn slecht voor je voeten en je houding. En wat dacht je van je knieën? Investeren in goed materiaal is belangrijk. Hoe groter de afstand die je wil lopen, hoe meer zelfs! Daarom zijn ook je sokken van groot belang. Stevig, slijtvast, ademend en naadloos. Bij Welkoop hebben we wandelsokken waar je op kunt vertrouwen. Onze producten voor zowel dames als heren helpen jou genieten van je wandeling. Maar wat maakt de wandelsokken nou zo goed?

 • Comfortabel voetbed
  De wandelsokken van STAPP verhogen het comfort voor je voeten. De zolen zijn anatomisch gevormd. Dat betekent dat de linkersok op je linkervoet is gemaakt en de rechtersok op je rechtervoet. De badstof zool is zacht en heeft een verhoogde hiel. Door de dikte van de onderkant vangt de sok veel schokken op. Daardoor loop je zachter en kan je langer wandelen zonder pijn in je voeten.

 • Ademende stof
  De Coolmax toevoeging in de sokken zorgen dat je sokken goed ventileren. Zo kan er tijdens het lopen meer vocht uit de sokken en je schoenen ontsnappen. Droge voeten zijn bij een lange wandeling belangrijk! Daar voorkom je mee dat de sok gaat schuiven. De sokken zijn van een stevige stof, daarom krijg je niet snel koude voeten. Maar in de zomer ademen ze toch genoeg zodat je het niet te warm krijgt. Ideaal!

 • Naadloze wandelsokken
  De wandelsokken bij Welkoop zijn allemaal voorzien van een speciale teennaad. Geen harde randjes of plekken waar het kan schuren tijdens het lopen dus. De sokken zijn zo ontworpen dat ze alle irritatie en wrijving voorkomen. De weving van de sokken is daarnaast super stevig en de sokken zijn vormvast. Daarom sluiten ze zich goed om je voet en zakken ze niet af.

 • Verzachtend
  Als je net nieuwe wandelschoenen hebt gekocht, dan moet je deze nog even inlopen, zoals dat heet. Wandelsokken zijn van een stevige stof met dichte weving, die maken de knellende punten in je schoenen wat zachter. Ook wel fijn dat je direct op pad kunt, of schoenen met dat éne plekje waar je altijd een blaar krijgt gewoon kan blijven dragen.

Wandelkleding
Wil je er lekker op uit gaan dit weekend? Een stuk wandelen, of lekker een stad verkennen? Ga goed voorbereid op pad. Naast wandelsokken heeft Welkoop ook wandelschoenen van hoge kwaliteit. Koelt het iets af, koop dan een lekkere bodywarmer. Verwacht je een flinke bui, dan kan je het beste een regenbroek kopen. Bij Welkoop hebben we heel veel producten op onze vrijetijdskleding pagina.