Aanmelden kippenworkshop

 

Waarom nemen kippen een zandbad? Wat heeft een schoon nest met lekkere eieren te maken? En hoe check je de gezondheid van een kip?
Ben je van plan om kippen te houden of ben je al in het bezit van deze gezellige huisdieren? Kom dan naar de kippenworkshop.
Een leuke, informatieve en interactieve avond voor iedereen die wat meer te weten wil komen over hobbymatig kippenhouden. Na afloop krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis. 

Tijd workshops:
Inloop: 19:00 uur
Start workshop: 19:15 uur
Einde workshop: +/- 22:00 uur

Toegang: €15.- p.p. / €12,50 voor klantenpashouders. Tickets zijn te koop in de winkel. Woon je niet in de buurt, maar wil je toch bij de kippenworkshop aanwezig zijn? Neem dan telefonisch contact op met de winkel of stuur een e-mail en meld je aan. De betaling vindt dan achteraf plaats.

Wanneer en waar?

Helaas zijn er momenteel geen workshops. 

Voorwaarden workshops

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de workshops bij Welkoop. Voordat je je opgeeft voor een workshop is het belangrijk om deze goed door te lezen. Door je aan te melden geef je aan met de voorwaarden akkoord te gaan.


Aanmeldingen

  • Per workshop of activiteit zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Zodra een workshop of activiteit vol zit, wordt de inschrijving automatisch gesloten en is het niet meer mogelijk een plek te boeken.
  • Voor de workshops is een entreeprijs van toepassing. Welkoop-klantenpashouders kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen.
  • Aanmelden kan in de winkel, via de mail en telefonisch.

Afmeldingen

  • Kun je onverhoopt niet bij de workshop aanwezig zijn, meld je dan telefonisch af bij de betreffende locatie. 
  • Restitutie van de entreeprijs is niet mogelijk.

Aansprakelijkheid

  • Welkoop aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of activiteit.

Gerelateerde video's

9n2Nvi-vpLM

Impressie kippenworkshop

Aaa